"Dürüstlük Manavi" Etkinliğimiz Başladı

açılışını Okul müdürümüz Gencer BALCI ve miniklerimiz birlikte yaptılar.

Satıcısız manavımızda, çocuklar almak istediği ürünleri alıp ücretini kasaya bırakarak zaten var olan  dürüst,özdenetim,ahlaklı davranışlarını daha da pekistirdiler ve hem özgürce alış veriş yapabilmenin hem de kimse olmasa bile ahlaklı,sorumluluk ve ozdenetim sahibi olmanın olabilmenin önemini  yaşayarak kavradılar.

Ayrıca manavımızdan elde edilen kazanç çocuklarımız Filistin'deki kardeşlerimize gönderilerek,paylaşmanın,yardımseverligin mutluluğunu yaşayacaklar.

Manavımızın her noktasında

Panomuzu,manavdaki ürünlerimizin yıkanmasından, paketlenmesine kadar,her noktasında güzel yürekli çocuklarımızın izi bulunmaktadır.

Güzel çocuklarımızın karakterinin oluşumuna büyük katkısı olan bir değerimizi daha yaparak yaşayarak öğrenmenin  mutluluğunu yaşadılar.

28-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-202328-11-2023